Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2010 00:34 - Терапия 2 или Да озаптим Неси
Автор: osi4kata Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 5931 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
29.07 19:27 - Красчо. Досиетата на Х Автор: pontis Категория: Лични дневници   image
Прочетен: 346 Коментари: 23 Гласове: 16
Последна промяна: 29.07 19:33

  image image
Изтрий Re: Re: Re: Re: Здравейте,
Казах Ви че не се занимавам с глупости.
Има и доста голи снимки на блогъри и блогърки и тях ли искате???
Изпратено: 03.07 22:21 От: krassko
  Изтрий Re: Re: Здравейте,
Да сте видяли порнография в блога ми или нецензурни изрази. За какъв ме вземате?

Знаете ли какъв хонорар ми предлагат от 168 часа за списъка с никовете и местоработата на блогърите държавни служители.

Най много са счетоводителките от общините, после са учителките, има няколко директорки на училища и детски градини и всичките са "поетеси" :) От Видин до Бургас :)

А блога ми си има някакъв облик и с простотии не се занимавам.

Първото нещо което трябваше да научите са Правилата за блоговете.
А колкото до Стефан - имало е един автор през четиридесетте години - Слави Езеров, който е писал подобни еротични книжки, много популярни по онова време, но името му няма да го срещнете в историята на българската литература. Знаете какво значи графоман, и "матрицата" на Остап Бендер трябва да Ви е позната. :)

И за да не си мислите, че имам нещо против него - написал съм есе за творчеството му и един разказ за него. И това са едни от най хубавите неща писани за него - това е негова оценка, не моя.

И не ме карайте да върша глупости :)



Изпратено: 03.07 21:22 От: krassko
  Изтрий Здравейте,
"спокойно, де! Просто поредния случай в държавата - да наврем някой, който е успял, обратно в казана, защото ние никога няма да излезем оттам. Аз обаче силно се надявам да се обединим и да покажем, че този път ще помогнем на способния!"

Не разбирате ли, че изобщо не става въпрос за това.

Има един порноклип с активното участие на единия от "героите" ви които се върти някъде из мрежата. А ако бяхте на мястото на мейките на невръстни момичета в блога за които другият ви "герой" се е ивтересувал дали правят орален секс и дали "гълтат" едва ли щяхте да ги поканите. Бил съв приятел и с двамата, но след тези неща повече нямам нищо общо с тях.
А на бенра наистина не и е мястото до тях.
От половин година сте в блога, а той си има история, има добри и "лоши" момчета и момичета за които нищо не знаете.
Както може би не знаете, че още преди повече от година имаше предавания на "Нощен хоризонт" с хора от блота.

Правил съм социологическо проучване на хората от блога, имам над 1 000 досиета на блогъри и зная какво говоря, още повече, че тези неща сме ги обсъждали във "Факултета по журналистика" съвместно с психолози.

ПП. А Алекс беше журналист в Днес.бг и също познава добре хората в блога.




Изпратено: 03.07 19:22 От: krassko
  Нагоре   Препоръчай за вълна   Направи твоя вълна   Добави към твоята вълна Сигнализирай за нередност

Тагове:   красчо,
Гласувай за този постинг: 22 6 Сподели: image //a2a_linkname="Blog.bg"; //a2a_linkurl="http://blog.bg"; //a2a_onclick=1; a2a_num_services = 8; a2a_track_links="ga"; a2a_prioritize = ["facebook", "twitter", "svejo", "Piron.bg"]; a2a_custom_services=[ [ "Piron.bg", "http://www.piron.bg/node/add/drigg/?url=A2A_LINKURL_ENC", "http://blog.bg/favicon_piron.jpg" ] ];

Предишен постинг
Пикник Коментари 1. angpiskova - Всъщност,
29.07 19:35 аз изпратих това до Понтис преди време, като поисках от него съвет дали да го публикувам или не. Тогава реших да постъпя мъдро и да спестя истината за това лице, но както виждам, Понтис е решил друго. И аз не го укорявам - в края на краищата, който налива масло в огъня на мръсотията и оплювателството, си го заслужава! И когато го прави в собствен, и в чужди постинги!
  цитирай
2. pontis - анг,
29.07 19:40 angpiskova написа: аз изпратих това до Понтис преди време, като поисках от него съвет дали да го публикувам или не. Тогава реших да постъпя мъдро и да спестя истината за това лице, но както виждам, Понтис е решил друго. И аз не го укорявам - в края на краищата, който налива масло в огъня на мръсотията и оплювателството, си го заслужава! И когато го прави в собствен, и в чужди постинги!
 

благодаря за пояснението. 100% истина. А останалата информация, евентуално следва.
  цитирай
3. iliada - ПРИЯТЕЛЮ ТИ ПОКАЗА ,ЧЕ СИ СИЛЕН И СИ ЗАСЛУЖИ ВРАГОВЕТЕ :)))))))))))))
29.07 19:55 Аз ти се възхищавам за заетата позиция и най-вероятно нямаш нужда от моя съвет,но си мисля не трябва да се хващаш на тази въдица.
Знаеш кой постъпва подло,а дали тук е така май не трябва да гадая ,а да проучвам не желая ,защото определено ще се натъкна на факти които ще потвърдят първоначалните ми впечатления, а те са най- верните !:)))
ПОЗДРАВИ ОТНОВО ЗА ВСИЧКО КОЕТО НАПРАВИ ЗА ХОРАТА ОТ БЛОГА!
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ,НО ЗАТОВА ПЪК ТО Е НАПЪЛНО ДОКАЗАНО !:)
ХУБАВА И СПОКОЙНА ВЕЧЕР ТИ ЖЕЛАЯ!:) цитирай
4. pontis - Илиада,
29.07 20:03 Троянската е ситком. Авторите и продуцентите са онлайн. (и благодаря за добрите и точни думи)Поздрави! цитирай
5. portishead - Истината рано или късно излиза на ...
29.07 20:04 Истината рано или късно излиза на бял свят, колкото и да не им се иска на някои хора! цитирай
6. angpiskova - Всъщност,
29.07 20:07 този човек не за първи път прави интриги и противопоставя хората един на друг. Хубаво е да се знае от другите... цитирай
7. pontis - portis,
29.07 20:07 хората се броят наесен. Cheers! цитирай
8. pontis - Ангелина,
29.07 20:11 може да е странно, но зомбитата не се качват само по стълбите на Сан Стефано 29.
Най-искрено питие от мене. цитирай
9. angpiskova - Имаш да черпиш,
29.07 20:15 наистина, ама не бъркай "Драган Цанков" със "Сан Стефано"... цитирай
10. pontis - ang,
29.07 20:21 забравих името на булеварда ... Извини ме. Разбра ме. Боже, колко те харесвам. цитирай
11. kleopatrasv - Понтис, ти си чудесен човек, отзивчив, добронамерен приятел и може би затова ти завиждат, че си търсен и обичан от много хора!
29.07 20:58 Странно, но някои пенсионери не знаят вече зад кой гръб да се крият. Преди бяха върли противници например на Лидис и разнасяха порно снимките, а сега са й приятели. Нищо чудно утре тези същите да ти предложат сделка за позиция.
Всъщност питам се, кой им плаща, защото явно пенсиите не им стигат и работят тук на интригантски начала за 15 лева на час. И още нещо издателството на вестник " Труд " е на тяхно разположение и който е закъсал да отива там да снася " клюки ". цитирай
12. blackpredator - :(
29.07 21:00 Понтис, колкото и да си прав, колкото и да е вярно всичко, адски противно е да изтъпаниш нещо от „лични” в блога си. То като СРС, по-скоро като публикуван порноклип.
Съгласен съм с Илиада, ти правиш повече от достатъчно, за блога и за много хора тук, стига да е с възрожденска мисъл, колкото и архаично да звучи.
Що се отнася до angpiskova, то няма нужда да я коментирам. Интрига е да манипулираш мненията, като решаваш кое да пуснеш и кое не. Това е като да пуснеш на някого, за да получиш нещо. Това от „Хоризонт”!? Да да, от селският радиовъзел, където няма радио...
  цитирай
13. cefulesteven - От деликатност не сте открили и п...
29.07 21:09 От деликатност не сте открили и предходните бележки в които имаше и клевети по мой адрес.
Напоследък очаквах с нетърпение да се стигне до този момент, че да си запитам официално и всички за линк. Явно имам някакъв много скъп спомен из интернет.
Творческата ми разсеяност е изтрила от главата скъпоценни детайли. Бил съм порно-звезда, но нещо не разполагам с линк за да си изгледам шедьовъра. И горещо се молим, двамата с Неслънчице, ако някой разполага, да го публикува:))) цитирай
14. cefulesteven - Аз ти се възхищавам за заетата по...
29.07 21:18 iliada написа: Аз ти се възхищавам за заетата позиция и най-вероятно нямаш нужда от моя съвет,но си мисля не трябва да се хващаш на тази въдица.
Знаеш кой постъпва подло,а дали тук е така май не трябва да гадая ,а да проучвам не желая ,защото определено ще се натъкна на факти които ще потвърдят първоначалните ми впечатления, а те са най- верните !:)))
ПОЗДРАВИ ОТНОВО ЗА ВСИЧКО КОЕТО НАПРАВИ ЗА ХОРАТА ОТ БЛОГА!
НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО ,НО ЗАТОВА ПЪК ТО Е НАПЪЛНО ДОКАЗАНО !:)
ХУБАВА И СПОКОЙНА ВЕЧЕР ТИ ЖЕЛАЯ!:)


Само да поясня нещо. В тази серия от бележки имаше и текст, който като юристи едва ли ще определите иначе освен като клевета. По мой и не само по мой адрес. Не се случва и за първи път името ми да е намесено в интриги чрез лични и да се говорят за мен неща, за които дори моето въобрежение е бедно. Направих всичко възможно, въпреки че ме гореше от вътре, да се потуши и да спре каквото е започнато дотук, колкото и да се чувствах онеправдан от мълчанието, но явно няма да се спре от една страна, да се правят гадости на хора от блога и честно напоследък очаквах някой да извади бележките.
Някои хора нямат спиране, Илиада. Много по-лошо е положението, отколкото изглежда, дори. цитирай
15. miralyub - понеже съм повече от възмутена. . . ...
29.07 21:18 понеже съм повече от възмутена...
да споделя и тук какво ми излезе първо наум, като прочетох тия ЛС-та.
ами, заинтригувах как така Красско се е провъзгласил за познавач на блога???? пък и на всичкото отгоре държи компромати срещу тоя и оня... тцъ,тцъ тцъ- Шесто управление работи... все още:)))
и не качвал порно ли? ще падна от смях, та най-големите голотии в снимки при него висят... цитирай
16. pontis - Стефане, не се безпокой.
29.07 21:38 Нали виждаш, че тоя индивид krassko не съществува. Или е умрял или е някой друг. Очакваме включване. :)) цитирай
17. cefulesteven - понеже съм повече от възмутена. . . ...
29.07 21:48 miralyub написа: понеже съм повече от възмутена...
да споделя и тук какво ми излезе първо наум, като прочетох тия ЛС-та.
ами, заинтригувах как така Красско се е провъзгласил за познавач на блога???? пък и на всичкото отгоре държи компромати срещу тоя и оня... тцъ,тцъ тцъ- Шесто управление работи... все още:)))
и не качвал порно ли? ще падна от смях, та най-големите голотии в снимки при него висят...

Явно "168 часа" правят сериозно журналистическо разследване на блога:) Обаче съм по-добър от тях, четете колеги от "BG Север", преди "168 часа" научих, че съм се снимал в порноклипове, обаче имам една голяма трагедия, че нямам линк към тях, че да ударя кьоравото, да си направя една реклама и да пусна следващи тиражи на книгите си.

Отново се обръщам с молба към всички блогъри: Ако разполагате с линк, моля ви, пратете ми го. Черпя. цитирай
18. cefulesteven - Нали виждаш, че тоя индивид krassko ...
29.07 21:49 pontis написа: Нали виждаш, че тоя индивид krassko не съществува. Или е умрял или е някой друг. Очакваме включване. :))


ШШШТ, Големият Брат - Краско, ни наблюдава, знае за нас дори неща, които ние не знаем. цитирай
19. pontis - стефане,
29.07 22:23 има една сила. Ти си част от нея. Не казвай на никой друг. :))) цитирай
20. yuliya2006 - СТЕФ, НЕ МЕ УЧУДВАТ ТЕЗИ НЕЩА. . С ...
29.07 22:30 СТЕФ,НЕ МЕ УЧУДВАТ ТЕЗИ НЕЩА..С ЕДНАТА РЪКА ПРИЯТЕЛ..С ДРУГАТА ВРАГ А С ДУШАТА ПРЕДАТЕЛ

ВЕРОЯТНО СЪМ ПОД НОМЕР ЕДНО В ДОСИЕТАТА..А МОЖЕ КАЧАК ДА Е ПРЕДИ МЕН..


ЗАДАВАМ СИ ВЪПРОСА КОЙ ЛИ ГИ КОНТРОЛИРА ТЕЗИ КУКИ..КОЙ???

ТА ТЕ МОГАТ ДА ПРЕВЪРТЯТ И ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ В НАЙ-ГОЛЯМАТА НИЗОСТ В ДЪРЖАВАТА

КОЙ ЩЕ ГИ ПРИБИРА НА ТОПЛО???

ЗАДАВАМ СИ ВЪПРОСА, КОЛКО ОПАСНО МЯСТО СТАВА ДНЕС В ТОВА СВОБОДНО ПРОСТРАНСТВО ОТ ТЕЗИ ЛОВЦИ НА ДУШИ

ЗА ДВА ЛЕВА ЩЕ ПРОДАДАТ И БРАТ СИ.. .

СПОМНЯМ СИ ПРЕДИ ВРЕМЕ В ИНТЕРНЕТ ПОПАДНАХ НА ЕДНА ИСТОРИЯ..ЗА ЕДИН БИВШ ВЕЛМОЖА ОТ ВИДИН И ЯКО ПИШЕЩА ПОЕТЕСА..ЖУРНАЛИСТКА

ТА ТЕЗИ СЛАДУРИ СИ НАМЕРИЛИ ПРЕКРАСНА РАБОТА В ТОВА ИНТЕРНЕТ ПРОСТРАНСТВО

КОЛЕЛИ, ГАВРЕЛИ СЕ, БЕСЕЛИ, ДОНАСЯ ЛИ И БИЛИ НЕВЕРОЯТНО ДОБРЕ..ТАНДЕМ ДВЕ В ЕДНО..СТИЛ И КЛАСА

И САМО ЕДНО ЩЕ ИМ КАЖА..БОГ ДА ВИ Е НА ПОМОЩ АЗ НЯМА ДА ВИ СЪДЯ

С ОБИЧ ДЖУЛИЯ БЕЛ цитирай
21. alexalex - вметка и тук
29.07 22:33 тц! ако аз съм Алекс никога не съм работил в Днес.бг!)))
това - за протокола.
иначе за графоманите и гативистите съм си го казал де)))
и чудно някак - на мен лични не ми пращат, ама как се изтърват в блогааа, малииии))))
не си слагат памперси, анонимките (вие си мислите, че сте анонимни де) и мирише))) цитирай
22. osi4kata - хайде да се разпиша и аз,
00:08 мръсотията е толкова голяма, че ще трябва да си взема отпуск.

изумявам се само от факта, че на човек може да му мине през акъла да се занимава с подобни мерзости.
и може би не става въпрос за кражба на души, а за липса на такива.
не се гаси туй, що не гасне.

следях конфликта отблизо, не защото се възбуждам от интриги, а защото харесвам понтис като човек и искам да го подкрепя.

За да бъда чиста пред себе си заявявам - имам още един единствен ник и той е
haivan4e.

Ако имате доблест - избройте си никовете. Всичките. Това ще сложи нещата в ред. Чисто и просто. цитирай
Редактирай | Изтрий 23. divna8 - Такааа - по кой параграф е казано, че ...
00:13 Такааа - по кой параграф е казано, че написано в лични съобщения не трябва да види бял свят?!
Нима някой може да си позволи клевети и обиди по нечий адрес - мой например -
безнаказано?! Защото не било "етично" :))) Хайде холан, както каза "някой": "Каквото повикало - такова се обадило..."
Да, правилно е постъпил Понтис, защото от тази криворазбрана "етика" българите сме на тоя хал... Блог.бг е само макет на държавицата ни, за жалост! Харесвам си Родината, харесвам и блог.бг - само скандалджиите тук... са излишни, както навсякъде, впрочем!
Аман, от пишман...ама "критици", желаещи да са на първа, непризнати за творци и с "откраднати" творби... Пишат си коментари от 5-6 различни ника, а накрая се чудят откъде им е шизофренията!
Понтис, аз черпя - на следващата среща! Кога ще бъде, впрочем :):):)

:))) Хареса ми идеята на Осичката... Да си напиша и аз ник-вете на другите блогове,а :)))
Ето:
divna8 - aвторска поезия / хубава, лоша - моя си е... :))) /
umma - не-авторска колекция от статии и книги
kotyopuh- авторски стихове от и за животни, детски и ... не съвсем
aziti - не-авторска любима колекция от муз. клипчета и картини...
Толкова са засега, само Котъопух "коментира" понякога закачливо и в мои блогове... Много рядко!
Лека нощ на всички :):):) цитирай
 


Тагове:   Неси,   озаптим,


Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: osi4kata
Категория: Поезия
Прочетен: 2241842
Постинги: 1098
Коментари: 6769
Гласове: 19245
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930